Αδειες Λειτουργιας Καταστηματων

ΔΩΡΕΑΝ αυτοψία & προέλεγχος καταλληλότητας του χώρου 

Επικοινωνήστε μαζί μας, πριν ακόμη την αγορά ή τη μίσθωση του “υποψήφιου” χώρου που θα στεγάσει την επιχείρησή σας,  προκειμένου να διενεργηθεί, από πεπειραμένο μηχανικό του γραφείου, επιτόπιος έλεγχος και να διαπιστωθεί έγκαιρα η καταλληλότητά του.   Σ’  αυτήν την περίπτωση έχετε το πλεονέκτημα να γνωρίζετε έγκαιρα αν ο συγκεκριμένος  χώρος πληροί  τις απαιτούμενες προδιαγραφές που διέπονται από την κείμενη Νομοθεσία και αφορούν στην επιχειρηματική δραστηριότητά  σας,  ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον πιθανά προβλήματα.

Σε περίπτωση που η επιλογή του χώρου είναι δεδομένη, επικοινωνήστε μαζί μας και μηχανικός του γραφείου μας αφού διενεργήσει  έλεγχο σχετικά με την καταλληλότητά του,  θα μελετήσει παρεμβάσεις που ενδεχομένως να απαιτηθούν,  σύμφωνα με τους προβλεπόμενους από τη Νομοθεσία, όρους και προϋποθέσεις, προκειμένου ο χώρος να καταστεί κατάλληλος.

Μερικές δραστηριότητες για τις οποίες απαιτείται άδεια λειτουργίας είναι:

  • Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος  όπως:    εστιατόρια, ψητοπωλεία, οβελιστήρια,  πιτσαρίες,  καφενεία,  αναψυκτήρια,  σνακ μπαρ, ουζερί, παντοπωλεία,  οπωροπωλεία,  κυλικεία,  κομμωτήρια, πρατήρια άρτου,  πρατήρια ειδών ζαχαροπλαστικής μετά παρασκευαστηρίου,  συνεργεία αυτοκινήτων.
  • Εργαστήρια και βιοτεχνίες, ξυλουργεία, τυπογραφεία, εργαστήρια αλυμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, εργαστήριο τζαμιών, εργαστήριο ραπτικής, εργαστήρια οδοντοτεχνικής, ζαχαροπλαστικής,  αρτοποιεία,  catering.
  • Διάφορες άλλες όπως: άδειες τσιγάρων, γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής και αδυνατίσματος, διαιτολογικά γραφεία, φαρμακοποθήκες, φαρμακεία, ιατρεία, πλυντήρια αυτοκινήτων, σταθμοί αυτοκινήτων (υπαίθριοι και κλειστοί).
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.